Viestintätoimisto Sanakaari

Järkevää kieli- ja viestintäpalvelua!

Yritykseni Viestintätoimisto Sanakaari tarjoaa ammattitaitoisia kieli- ja viestintäpalveluja yrityksille, yhdistyksille ja yksityishenkilöille. Kaikessa toiminnassa keskitytään korkeaan laatuun.

Kirjoitan asiakkaan tarvitsemat tekstit (esim. lehtiartikkelit, tiedotteet ja vuosikertomukset). Teen keskeneräisistä teksteistä tai asialuetteloista valmista tekstiä. Oikoluen asiakkaan tekstit ja teen tarvittavat korjaukset. Yhteistyössä kumppaniverkostoni kanssa käännän tekstit usealle eri kielelle.

Apunani toimii tarkasti valikoitu ammattilaisten joukko. Yhteistyöverkostoon kuuluu kääntäjiä ja kielentarkistajia, joilla on työhön tarvittava akateeminen koulutus. Minulla on runsaasti kokemusta kirjoittamisesta sekä printtiin että verkkoon, useiden eri alojen käännöstöistä sekä monenlaisten tekstien, kuten opinnäytetöiden, yritystekstien ja kirjojenkin kielentarkistuksesta.

Olen valmistunut filosofian maisteriksi Helsingin yliopistosta pääaineenani englannin kääntäminen ja tulkkaus sekä aiemmin tradenomiksi. Arvostan laadukasta ja tyylikästä kieltä. Kaikki ajattelusta keskusteluun ja maailman hahmottamiseen perustuu kieleen. Hyvällä kielellä vakuutat kohderyhmäsi, kun taas huono kieli saa kuulijan tai lukijan takertumaan kieleen kuulematta asiaasi. Kielellä on todellakin väliä!

Markku Reiss Viestintäyrittäjä, FM, tradenomi

Tarjouspyyntö

Käytä tarjouspyyntölomaketta, lähetä sähköpostia tai soita. Reagoimme nopeasti.

Pyydä tarjous
Milloin yritys on perustettu?

Yritys on perustettu vuonna 2007 nimellä Tekstipalvelu Metaforis. Nimi muuttui pian muotoon Solar Text, mutta tämä koettiin hankalaksi asiakaskunnassa, joten muutama vuosi sitten otettiin käyttöön nykyinen nimi.

Kuka vastaa työn laadusta?

Vastuu työn laadusta on aina vastuullisella yrittäjällä Markku Reissillä, vaikka työn tekisi Sanakaaren yhteistyökumppani.

Keitä ovat nämä yhteistyökumppanit?

Sopimuksellisista syistä emme paljasta heidän nimiään asiakkaille. He ovat joka tapauksessa kokeneita alansa ammattilaisia, eivät opiskelijoita tai vailla alan koulutusta.

Mikä erottaa Sanakaaren muista?

Olemme pieni ja ketterä toimisto. Pienuus mahdollistaa kilpailukykyiset hinnat. Pienuudesta huolimatta meillä on esim. useita kääntäjiä eri kielipareissa, joten toimitukset onnistuvat useimmiten nopeasti. Emme käytä töiden tekemiseen amatöörejä tai opiskelijoita vaan alan ammattilaisia. Meiltä asiakas saa myös tarjoukset nopeasti.

Millaisia asiakkaita palvelette?

Yrityksiä ja yhdistyksiä kokoon katsomatta ja myös yksityishenkilöitä.