Viestintätoimisto Sanakaari

Sanakaari

Kielipalveluita 20 vuoden kokemuksella

Yritykseni Viestintätoimisto Sanakaari on perustettu vuonna 2007, kun vielä opiskelin käännöstiedettä Helsingin yliopistossa. Valmistuttuani vuonna 2008 aloin tehdä käännös- ja kielentarkistustyötä lehtijuttujen kirjoittamisen ohella.

 

Jo ennen yritykseni perustamista ehdin toimia seitsemän vuoden ajan freelance-toimittajana Suomen eturivin IT-julkaisuille, kuten ITviikko, Tietoviikko, MikroPC, Prosessori ja Digitoday. Tämä työ antoi minulle runsaasti ammattikokemusta kirjoittamisesta, erilaisista tekstilajeista ja julkaistavien tekstien kielenhuollosta.

 

Paitsi että olen kirjoittanut kaksi pro gradu -työtä ja yhden ammattikorkeakoulun opinnäytetyön, olen myös tarkistanut suuren määrän erilaisia opinnäytetöitä, oppikirjoja, tiedotteita, verkkosivutekstejä ja muita julkaistavia tekstejä. Yritykseni kautta olen myös yhteistyössä ammattikääntäjien kanssa tarjonnut käännöspalveluita niin käännöstoimistoille, muille yrityksille kuin yksityishenkilöillekin.

 

Kieli on ollut minulle tärkeä osa elämää lukemisen ja kirjoittamisen kautta jo lapsuudesta asti. Harrastuksesta on tullut ammatti, välillä osa-aikainen ja välillä kokopäiväinen. Ota yhteyttä, jos tarvitset käännös- tai kielenhuoltopalveluita!

Markku Reiss, kääntäjä ja kielentarkistaja
kielentarkistus ja oikoluku
pieces

Sanakaaren asiakkaita

eOppi
Savonia-ammattikorkeakoulu
Ikikivi
Gebwell
Gordion
Liikkeenjohdon Konsultit
ScanOffice
MikroPC