Käännöspalvelut

Sanakaarelta saat käännöspalvelua neljällä kielellä: suomi, englanti, ruotsi ja venäjä. Hallitsemme eri kielivariantit.

Ammattitaitoiset kääntäjät

Kääntäminen ei ole pelkkää sanan korvaamista toisenkielisellä sanalla. Se vaatii myös kohdekulttuurin, sen tapojen ja tekstiperinteiden tuntemusta. Kääntäjämme ovat koulutettuja alan ammattilaisia, ja nämä asiat kuuluvat ammattitaitoomme. Käännöspalvelumme avulla voit varmistaa, että tekstisi sävy on oikeanlainen ja noudattaa kohdekulttuurin vaatimuksia.

Käännökset edullisesti

Olemme pieni yritys ja pystymme sen ansiosta tarjoamaan käännöspalvelut edullisesti. Käännöksen hintaan vaikuttaa kielipari (mistä kielestä ja mihin kieleen käännetään), tekstin laatu ja joskus myös haluttu aikataulu. Pyydä tarjous käännöstyöstä!

Erikoisalojen käännökset

Teemme mm. seuraavien erikoisalojen käännöstöitä:

  • Tekniikka (mm. tietotekniikka, rakennusala, LVI, kodinkoneet)
  • Markkinointi (mm. verkkosivut, mainokset ja esitteet)
  • Laki (mm. sopimukset ja todistukset)
  • Talous (mm. taloushallinto, tilinpäätökset, vuosikatsaukset ja -kertomukset)
  • Tutkimukset (mm. tutkimusraportit ja markkinointitutkimukset)
  • Yhteisöviestintä (mm. asiakaslehdet ja -tiedotteet, menettelyohjeet)

Kuka kääntää ja tarkistaa käännökset?

Yrittäjä Markku Reiss tekee suomi–englanti–suomi-käännöksiä sekä tekee suomenkielisten käännösten oikolukuja ja kielentarkistuksia. Sanakaarella on myös kymmenkunta tarkkaan valittua, kokenutta ja akateemisesti koulutettua yhteistyökumppania, jotka tekevät käännöksiä kielipareissa suomi–englanti–suomi, suomi–ruotsi–suomi ja suomi–venäjä–suomi.

Muiden kuin suomenkielisten käännösten tarkistajina on muutamia tarkkaan valittuja, kokeneita ja akateemisesti koulutettuja yhteistyökumppaneita. He puhuvat kohdekieltä äidinkielenään eli ovat ns. natiiveja kielentarkistajia.

Toimitusajat

Toimitus voi onnistua nopeastikin, jopa päivän tai kahden kuluessa. Tavallinen toimitusaika on viikko. Tämä riippuu kuitenkin esim. tekstin pituudesta ja vaativuudesta. Kannattaa aina kysyä, miten nopeasti toimitus onnistuu.