Käännökset laadukkaasti

Korkeatasoiset käännöspalvelut kilpailukykyiseen hintaan. Kielet: suomi, englanti, ruotsi ja venäjä.

Pyydä tarjous

Tekstit priimakuntoon

Kielentarkistus- ja oikolukupalvelumme hioo ja muotoilee tekstisi kielioppi- ja tyyliasiat kuntoon.

Pyydä tarjous

Mikä Sanakaari?

Viestintätoimisto Sanakaari tarjoaa korkealaatuisia käännös-, kielentarkistus-, oikoluku- ja viestintäpalveluita. Kaikki kääntäjät, kielentarkistajat, oikolukijat ja toimittajat ovat kokeneita alan ammattilaisia.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisci elit, sed eiusmod tempor incidunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquid ex ea commodi consequat. Quis aute iure reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint obcaecat cupiditat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.


Mitä asiakkaat meistä sanovat?

Aenean consectetur ipsum ante, vel egestas enim tincidunt quis. Pellentesque vitae congue neque, vel mattis ante. In vitae tempus nunc. Etiam adipiscing enim sed condimentum ultrices. Aenean consectetur ipsum ante, vel egestas enim tincidunt qu

Asasd asdasd

Olemme hyvin tyytyväisiä kielentarkistustyöhösi. Erityiskiitokset siitä, että olit paneutunut myös sisältöön ja ymmärtänyt sanomamme.

Yhdistys

Mainio, hyväntuulinen juttu. Juuri tällä konseptilla – ihmistä lähellä, vinkkejä, ei hienostelua – tehdyt jutut uppoavat asiakkaisiimme.

Päätoimittaja, media-alan yritys

Älä arkaile

Kysy palveluistamme, hinnoistamme tai yrityksestämme. Kerromme mielellämme lisää!

Ota yhteyttä
Olen hyvä äidinkielessä. Miksi maksaisin kielentarkistuksesta?

 

Kielenhuollon ammattilainen tekee oikolukua ja kielentarkistusta ammatikseen. Hän tuntee kielioppisäännöt ja eri tekstilajien tyylivaatimukset kuin omat taskunsa. Samalla vapaudut ”pilkunviilauksen” tuomasta stressistä ja voit keskittyä tekstisisällön tuottamiseen.

Mikä on työ- ja koulutustaustanne?

Kaikki kääntäjämme ja kielentarkistajamme ovat akateemisen koulutuksen saaneita alan ammattilaisia. Heillä on vuosien tai jopa vuosikymmenten kokemus työstään.

Mitkä ovat erikoisalanne käännöspalveluissa?

sdfsdf

Millaisille asiakkaille teette käännöksiä?

Yrityksille ja yhdistyksille kokoon katsomatta ja myös yksityishenkilöille.

Millaiset ovat toimitusaikanne?

Riippuu työn laajuudesta ja työtilanteestamme, mutta useimmiten toimitus onnistuu viikossa ja pienten töiden osalta jopa samana päivänä tai 1-2 päivässä.

Paljonko käännös maksaa?

Hinta riippuu monesta tekijästä, mutta sanahinnat ovat välillä 10–20 senttiä. Tutustu hinnoitteluun.